De echte criminelen zitten in Den Haag – #TweedeKamer #VVD #PVV

Den HaagDe echte criminelen zitten in Den Haag en nu D66, CU, CDA, en de VVD aan de macht zijn kunnen we goed zien hoe wij, de burgers, bestolen worden en ons belastinggeld overal aan uitgegeven kan worden, behalve aan de mensen die belasting betalen. Weer werden ons gouden bergen beloofd tijdens de verkiezingen en weer laten de criminelen in Den Haag zien dat ze alleen in tijden dat er gestemd moet worden om burgers geven. Nou ja, om hun stemmen dan.

De mensen die op de PVV gestemd hebben zijn allemaal buitenspel gezet omdat hun mening, stem en aandeel in de maatschappij blijkbaar niet mee mag tellen van de Haagse elite. Dat terwijl een groot deel van de samenleving op de PVV gestemd heeft. Wacht de mensen die straks weer op Forum Voor Democratie stemmen straks datzelfde lot? Want het begint er echt op te lijken dat mensen die ook maar een beetje rechts zijn, gelijk kaltgestellt dienen te worden. Ook werd ons een lastenverlichting voorgeschoteld tijdens de verkiezingen, maar dat pakte anders uit.Boeken algemeen

We noemen Nederland nog steeds een democratisch land, maar de burger heeft allang niks meer te zeggen. We moeten gewoon betalen en onze bek houden als we onze bedenkingen hebben over waar dat geld aan besteed wordt. We worden bestolen, voorgelogen en gechanteerd door de overheid en niemand die er iets tegen doet. We zitten achter een toetsenbord en klagen een beetje op Twitter en Facebook en denken dat we een bijdrage leveren aan ‘verandering’.

Het is van de zotte.. Als iemand in je huis komt om van je te stelen en je te chanteren, dan ga je ook niet via je toetsenbord lopen klagen. Dan doe je er wat aan. Misschien is de tijd gekomen dat de Nederlandse burger zijn rechten weer zelf moet pakken en niet moet afwachten of de situatie nog verbeterd. Misschien is het tijd om allemaal weer eens een hooivork op te pakken en richting Den Haag af te reizen… Want dat er een sterk signaal afgegeven moet worden naar de huidige politieke machthebbers is overduidelijk.

Dit land is van het Nederlandse volk en niet van politici met dubbele belangen die ons land in de uitverkoop gooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: