Jessica Slui uit Middelharnis is door Dennis H in de val gelokt

Jessica SluiDe doodgestoken Jessica Slui uit Middelharnis is door moordenaar Dennis H. bewust in de val gelokt zo is uit onderzoek gebleken. Dennis H wist de 27-jarige hulpverleenster te overtuigen om met hem wat muziek te luisteren op een rustige plek. De rustige plek was blijkbaar achteraf nodig zodat Dennis H. genoeg tijd had om Jessica Slui te vermoorden. Jessica stond bekend als een zeer betrokken hulpverlener die het beste met haar cliënten voor had. Justitie had gelijk al het idee dat het om een goed voorbereide daad ging en het onderzoek schijnt dat nu dus te bevestigen. Dennis H. zal dan ook aangeklaagd worden voor moord.Boeken algemeen

Nadat Jessica ingestemd had om even wat muziek te luisteren met Dennis H. stak hij al snel op haar in en raakte haar in haar nek. Helaas mocht medische hulp niet meer baten. De enige reden die Dennis H. op wilde geven is dat hij het gedaan had omdat hij niet langer wilde dat de AIVD hem volgde. Hij geloofd namelijk heilig in complottheorieën en wilde naar eigen zeggen nu veroordeeld worden voor iets wat hij wel gedaan heeft.

De behandeling van de rechtszaak is begin december en hier op Polder Crimineel zullen we dat op de voet volgen. Het OM wil tot die tijd ook niet reageren op onderzoekresultaten en onderdelen van het onderzoek. Van H.’s moeder stelde eerder dat de moord had kunnen worden voorkomen en dat door Pameijer niet adequaat is gereageerd op haar signalen dat het niet goed met haar zoon ging. De incidentmelding bij de toezichthouder op de Wet maatschappelijke ondersteuning heeft geen aanleiding gegeven tot nader onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: