Man uit Geldrop vermoedelijk ontvoerd in Eindhoven

EindhovenDe politie zoekt getuigen van een mogelijke ontvoering in Eindhoven. Een 52-jarige man uit Geldrop is vrijdagochtend zwaargewond aangetroffen in een auto aan de Jan van Eyckgracht in Eindhoven.

Rond 3.30 uur kreeg de politie een melding van iemand die de man vond in een auto aan de Jan van Eyckgracht in Eindhoven. Dit gebeurde nadat het slachtoffer om hulp had geroepen. Hij werd met zware verwondingen aan onder meer zijn hoofd naar het ziekenhuis gebracht nadat hij had verklaard ontvoerd te zijn geweest. Daarop is direct een onderzoek gestart. De technische recherche onderzocht de plaats delict. De auto is voor sporenonderzoek in beslag genomen en er is een buurtonderzoek opgestart. Er wordt onder meer gekeken of er in de directe omgeving van de Jan van Eyckgracht camera’s hangen die mogelijk relevante zaken in beeld hebben gebracht.Boeken algemeen

Meegenomen
Uit eerste onderzoek is gebleken dat de man vrijdag kort na middernacht vanaf zijn woning in Geldrop door een onbekend aantal mannen werd meegenomen. Op een nog onbekende plek in Eindhoven zou de man vervolgens zijn mishandeld, waarna hij zwaargewond werd achtergelaten op de gracht.

Achtergronden
De politie bekijkt wat er precies is gebeurd in de tijd dat hij thuis werd meegenomen en het moment dat hij werd gevonden op de Jan van Eyckgracht. De recherche onderzoekt de achtergronden van de zaak. De man wordt in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen.

Getuigen
Getuigen worden opgeroepen om zich te melden bij de recherche. Het team is op dit moment in het bijzonder op zoek naar mensen die op de Jan van Eyckgracht in Eindhoven iets hebben gezien dat verband houdt met deze zaak. Mogelijk hebben mensen de daders zien vluchten en is bekend of daar een auto of ander vervoermiddel bij is gebruikt. Tips zijn welkom via het tipformulier. Informatie kan ook worden doorgegeven op 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: