Misdaadfilm: Wheelman (2017) op Netflix + Trailer

WheelmanWe hadden hoge verwachtingen van de film Wheelman die door Netflix in eigen beheer is gemaakt. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: Ja, de film is vermakelijk, maar geen topper. Frank Grillo is een amateurracer die een aantal jaar heeft vastgezeten en nu met zijn auto klusjes doet voor de lokale onderwereld. Grillo kennen we nog uit het TV-drama ‘Kingdom’ en de Captain America films.

In deze Netflix film zit Frank Grillo voornamelijk in zijn auto en nadat een overval mis is gelopen krijgt hij via zijn mobiele telefoon opdrachten van een onbekende man (de man die hem via de telefoon bedreigt is overigens die van de uit Boston afkomstige rapper Slaine). Nadat Frank Grillo weigert om alle opdrachten uit te voeren komt zijn familie in gevaar.Boeken algemeen

We willen natuurlijk niet teveel verklappen, maar wij zijn van mening dat het filmwerk hier en daar beter had gekund. De achtervolgingen en actieshots hadden een stuk spectaculairder kunnen zijn en hier en daar zit een schoonheidsfoutje in de continuïteit van de verhaallijn. Al met al is Wheelman een leuke film om op een saaie zondag te kijken.

PolderCrimineel Rating: 3 van 5 sterren

Wheelman trailer:

Eén gedachte over “Misdaadfilm: Wheelman (2017) op Netflix + Trailer

  • oktober 21, 2017 om 9:29 pm
    Permalink

    Ik vond deze film erg tegenvallen. Het had allemaal inderdaad net iets beter gemaakt kunnen worden. De beelden waren niet spectaculair en de verhaallijn was hier en daar te slap voor woorden.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: