Reinold K in Thailand aangehouden voor kindermisbruik

De Nederlandse Reinold K. die in Nederland al eens is aangeklaagd voor misbruik van kinderen is dit keer in Thailand aangehouden op verdenking van kindermisbruik. Op het moment van zijn arrestatie was hij in gezelschap van een 10-jarige jongen. Na onderzoek in zijn verblijf heeft de politie lichaamssappen gevonden op beddengoed en dekens. Daarnaast heeft de Thaise politie meerdere seksspeeltjes in beslag genomen. Ook werden er twee computers, twee tablets en meerdere geheugenkaarten en CD’s in beslag genomen.

De woning van Reinold K. in Thailand is een villa met zwembad in Hua Hin. Dat is een badplaats waar meerdere buitenlanders wonen en ligt op enkele uren rijden van Bangkok. Reinold K. zou zijn slachtoffers verleid hebben met muziek en de minderjarigen gevraagd hebben om dingen met hem te ondernemen. Hij is dit keer aangeklaagd voor het misbruiken van een kind onder de 15 jaar en voor het uit elkaar halen van de ouders en het kind om er betaalde seks mee te hebben. Ook zou de 51-jarige pedofiel, die in Nederland actief was in Coevorden, het misbruik van zijn slachtoffers gefilmd hebben en de beelden verkocht hebben aan andere pedofiele vrienden. Het onderzoek hiernaar is nog in volle gang.Boeken algemeen

Reinold K

Reinold K. is ook in Nederland aangeklaagd voor vergelijkbare feiten, maar toen is hij niet veroordeeld. De Nederlandse autoriteiten hebben de Thaise politie gevraagd om zoveel mogelijk bewijsmateriaal tegen hem te verzamelen. Inmiddels woont de 51-jarige pedofiel alweer 13 jaar in Thailand en sinds enkele jaren handelt hij wat in ontroerend goed. Hij verhuurd vakantiewoningen, zo is te lezen op meerdere websites. Hij zegt de Thaise cultuur goed te begrijpen en als dat waar is, dan is het ontzettend stom dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan het misbruiken van minderjarigen in dat land. Thailand treed steeds harder op tegen sekstoeristen en buitenlanders die in Thailand komen wonen om hun pedofiele gevoelens te botvieren op onschuldige kinderen. Vaak zijn het ook nog kinderen uit arme gezinnen die toch al weinig toekomstperspectief hebben.

Laten we hopen dat dit monster voor lange tijd achter de tralies verdwijnt.

Eén gedachte over “Reinold K in Thailand aangehouden voor kindermisbruik

  • november 6, 2017 om 6:41 pm
    Permalink

    De naam van deze pedofiel is: Reinold Klunder

    Die viezerik moet gewoon de rest van zijn leven opgesloten blijven zitten.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: