Timor Ivanov is dubbelganger van Azim Aynaci en al twee keer opgepakt

Timor Ivanov is een 22-jarige rapper uit Groningen en een dubbelganger van de voortvluchtige Azim Aynaci. Hij maakt zich nu grote zorgen om zijn veiligheid, want hij is op één dag twee keer opgepakt vanwege zijn vergelijkenis met de man die een 21-jarige student neerschoot. De student is blijvend verlamd geraakt door de schietpartij en de politie maakt dan ook driftig jacht op de dader. De politie heeft afgelopen week de naam en foto van Azim Aynaci vrijgegeven in de hoop hem sneller te kunnen aanhouden.

Soefie Ritch

Nu heeft Timor Ivanov alleen een probleempje. Hij lijkt sprekend op Azim Aynaci op het eerste gezicht. “Hij is mijn dubbelganger”, zegt rapper Timor Ivanov in het Dagblad van het Noorden. “Maar ik ben niet Azim. Ik heb een gouden tand, een pukkel op mijn kin en blauwe ogen.”Boeken algemeen

In het dagelijks leven en op de straat kennen de meeste mensen in Groningen de 22-jarige rapper onder zijn artiestennaame Soefie Ritch. De politie ziet hem echter al snel aan voor de schutter die de student permanent verlamd heeft gemaakt en hield hem daarom eerst aan in een broodjeszaak waarbij ze hem omsingelden. Daarna gebeurde het een tweede keer op het treinstation. Zijn advocaat verklaart dat één verkeerde beweging hem het leven had kunnen kosten. Timor Ivanov is ook bang dat burgers het heft in eigen hand willen nemen en hem iets aan doen als ze hem zien.

Timor Ivanov ook wel bekend als heeft verder niks met criminaliteit te maken en hoopt op een doorbraak als rapper.

Eén gedachte over “Timor Ivanov is dubbelganger van Azim Aynaci en al twee keer opgepakt

  • oktober 28, 2017 om 2:25 am
    Permalink

    Al dat tuig lijkt op elkaar. Het maakt niet uit of het criminelen zijn die de boef uithangen of rappers die graag boef willen spelen. Ze lijken allemaal op elkaar. Zal wel door de inteelt komen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: